Tuotteet / Röntgenlaitteet / Natiivikuvauslaitteet / NRT Adora DRi inSPIRE edition

Klikkaa kuva suuremmaksi

NRT Adora DRi inSPIRE edition

 

 

    

​Tanskassa kehitetty ja valmistettu Adora DRi edustaa uutta, uniikkia lähestymistapaa kuvantamiseen. Laitteisto on varustettu pyörivällä kattoyksiköllä sekä kahdella itsenäisesti liikkuvalla teleskooppivarrella, joista toiseen on kiinnitetty detektori ja toiseen röntgenputki. Robotiikkaa hyödyntävän inMotion -liikeautomatiikan ansiosta laitteisto liikkuu nopeasti ja sulavasti positiosta toiseen. Laitteiston muistiin voidaan tallentaa 999 eri autopositiota, lisäksi käyttäjä voi tallentaa autopositioita lennosta myös lyhytaikaiseen käyttöön, vaikka vain yhden tutkimuksen ajaksi.

Adoran jokainen yksityiskohta ja toiminto on suunniteltu röntgenhoitajia kuunnellen. Automatisoidun, virtaviivaisen työnkulun ansiosta potilassiirtojen ja manuaalisen liikuttelun tarve on minimoitu. Putkipään kosketusnäytöllä sekä ergonomisella SmartHandle -ohjainsauvalla voidaan kuvaushuoneessa ohjata lähes kaikkia laitteen toimintoja. Lisävarusteena on saatavana moottoroitu, kattokiskotukseen kiinnitettävä potilaan siirtoliina, joka vie siirtoergonomian uudelle tasolle.

Hiilikuidusta valmistettu, 340° pyörivä potilaspöytä mahdollistaa laiteasennuksen pieneenkin huoneeseen. Pöytä on helppo ja kevyt siirtää sivuun esim. sänkykuvauksen tai huonesiivouksen ajaksi. Laitteen suunnittelussa aseptiset lähtökohdat on otettu hyvin huomioon; likaa ja pölyä keräävien saumojen määrä on minimoitu ja sitä voidaan puhdistaa kaikilla yleisimmillä sairaalankäyttöön tarkoitetuilla puhdistusaineilla.

Adora voidaan varustaa 1 -4 uuden sukupolven Canon X10-sarjan detektorilla. Höyhenenkeveissä langattomissa detektoreissa on markkinoiden parhaimmistoon kuuluva, 125 µm pikselikoko sekä erinomainen kuvanlaatu. Laite on myös kustannustehokas, sillä sitä voidaan käyttää täysipainoisesti kaikkiin kuvaksiin jo yhdellä detektorilla. Intuitiivinen ja helppokäyttöinen Canon CCS NE -työasemaohjelmisto sisältää erinomaiset prosessointiparametrit sekä runsaan valikoiman työkaluja nopeaan ja joustavaan työnkulkuun.

 

UUTUUS!

Adora DRi inSPIRE Edition on Adoran uusin versio. Uusittu inSPIRE 5.0 ohjausohjelmisto tuo laitteistoon uuden, entistä nopeamman liikeautomatiikan sekä lukuisia uusia toimintoja.

inSPIRE tuo myös upeita uudistuksia laitteen ulkonäköön. Uusi väritys on modernin mustavalkoinen ja laitteen pinnat ovat saaneet katseet keräävän korkeakiilto-viimeistelyn.

 

Valmistajan tuotesivu

Tutustu myös läpivalaisutoiminnolla varustettuun Adora DRFi -hybridikuvauslaitteistoon

    

Jätä yhteydenotto-/tarjouspyyntö

Yhteystiedot

Esitteet

NRT Adora dRI esite
NRT Adora inSPIRE esite