Klikkaa kuva suuremmaksi

NRT Adora DRFi inSPIRE edition

 

    

​Tanskassa kehitetty ja valmistettu Adora DRFi edustaa uutta, uniikkia lähestymistapaa kuvantamiseen. Laitteisto on varustettu pyörivällä kattoyksiköllä sekä kahdella itsenäisesti liikkuvalla teleskooppivarrella, joista toiseen on kiinnitetty detektori ja toiseen röntgenputki. Robotiikkaa hyödyntävän inMotion -liikeautomatiikan ansiosta laitteisto liikkuu nopeasti ja sulavasti positiosta toiseen. Laitteiston muistiin voidaan tallentaa 999 eri autopositiota, lisäksi käyttäjä voi tallentaa autopositioita lennosta myös lyhytaikaiseen käyttöön, vaikka vain yhden tutkimuksen ajaksi.

Adoran jokainen yksityiskohta ja toiminto on suunniteltu röntgenhoitajia kuunnellen. Automatisoidun, virtaviivaisen työnkulun ansiosta potilassiirtojen ja manuaalisen liikuttelun tarve on minimoitu. Putkipään kosketusnäytöllä sekä ergonomisella SmartHandle -ohjainsauvalla voidaan kuvaushuoneessa ohjata lähes kaikkia laitteen toimintoja. Lisävarusteena on saatavana moottoroitu, kattokiskotukseen kiinnitettävä potilaan siirtoliina, joka vie siirtoergonomian uudelle tasolle.

Hiilikuidusta valmistettu, 340° pyörivä potilaspöytä mahdollistaa laiteasennuksen pieneenkin huoneeseen. Pöytä on helppo ja kevyt siirtää sivuun esim. sänkykuvauksen tai huonesiivouksen ajaksi. Laitteen suunnittelussa aseptiset lähtökohdat on otettu hyvin huomioon; likaa ja pölyä keräävien saumojen määrä on minimoitu ja sitä voidaan puhdistaa kaikilla yleisimmillä sairaalankäyttöön tarkoitetuilla puhdistusaineilla.

Adora DRFi  on varustettu Canon CXDI 50RF -detektorilla, jolla voidaan suorittaa niin läpivalaisu-, sarjakuvaus- kuin natiivitutkimuksetkin. Laitteisto on erinomainen ratkaisu sellaisiin yksiköihin, joissa läpivalaisu-tutkimuksia ei välttämättä tehdä joka päivä, mutta mahdollisuus pitää kuitenkin olla. Kun laite ei ole läpivalaisukäytössä, voidaan kuvaushuonetta käyttää täysipainoisena natiivikuvaushuoneena.

Kiinteän detektorin lisäksi laite voidaan varustaa langattomilla Canon X10-sarjan detektoreilla. Höyhenenkeveissä langattomissa detektoreissa on markkinoiden parhaimmistoon kuuluva, 125 µm pikselikoko sekä erinomainen kuvanlaatu. Intuitiivinen ja helppokäyttöinen Canon CCS RF -työasemaohjelmisto sisältää erinomaiset prosessointiparametrit sekä runsaan valikoiman työkaluja nopeaan ja joustavaan työnkulkuun.

 

UUTUUS!

Adora DRFi inSPIRE Edition on Adoran uusin versio. Uusittu inSPIRE 5.0 ohjausohjelmisto tuo laitteistoon uuden, entistä nopeamman liikeautomatiikan sekä lukuisia uusia toimintoja.

inSPIRE tuo myös upeita uudistuksia laitteen ulkonäköön. Uusi väritys on modernin mustavalkoinen ja laitteen pinnat ovat saaneet katseet keräävän korkeakiilto-viimeistelyn.

 

Valmistajan tuotesivu

    

 

 

Jätä yhteydenotto-/tarjouspyyntö

Yhteystiedot