Tuotteet / Ultraäänilaitteet / Koelis Trinity Perine -fuusiokuvantamislaitteisto

Klikkaa kuva suuremmaksi

Koelis Trinity Perine -fuusiokuvantamislaitteisto

Eturauhassyövän onnistunut hoito perustuu diagnoosin tarkkuuteen ja luotettavuuteen. Perinteinen ultraäänen avulla tehtävä eturauhasen biopsia voi olla epätarkka, mikä voi johtaa ali- tai ylihoitoon. KOELIS Trinity on all-in-one-ratkaisu, joka tarjoaa tarkkuutta ja luotettavuutta eturauhassyövän jokaisessa vaiheessa biopsiasta ja aktiivisesta seurannasta hoitoon ja jatkoseurantaan.

Helposti liikuteltava kompakti laitteisto integroidulla ultraäänilaitteella. Laitteeseen on saatavana anturit ja ohjelmistot sekä transperineaaliselle että transrektaaliselle tutkimukselle.

Innovatiivinen ja intuitiivinen käyttöliittymä nostaa fuusiobiopsian tuottavuuden uudelle tasolle tekemällä tutkimuksista nopeampia, tarkkoja ja luotettavia.

3D-anturi yhdistettynä ainutlaatuiseen OBT Fusion® -tekniikkaan havaitsee ja kompensoi automaattisesti pienimmätkin potilaan liikkeet ja eturauhasen poikkeamat tarkan ohjauksen ja tallennuksen takaamiseksi.

KOELIS 3D -anturi tuottaa kokonaisen eturauhasen kuvan alle 3 sekunnissa ilman anturin liikettä, mikä poistaa artefaktat ja minimoi MRI/US-fuusiovirheet. Toisin kuin muut tekniikat, jotka seuraavat anturin liikettä (robottitekniikka tai sähkömagneettiset anturit), OBT Fusion® (Organ-Based Tracking) seuraa eturauhasen liikettä.

Biopsiaa valmisteltaessa epäilyttävät alueet on helppo korostaa kuvasta KOELIS Trinity®:llä tai erillisellä ohjelmistolla. Kun MRI-kuva on valmis, se fuusioidaan 3D-ultraäänikuvaan.

OBT Fusion® -teknologia mahdollistaa koepalakohdan sijainnin visualisoinnin ennen näytteenottoa sekä tarkan koepalakohdan sijainnin tallentamisen näytteenoton jälkeen. Kaikki tiedot tallennetaan potilaskohtaiseen 3D-karttaan, joka on valmis täydennettäväksi histopatologisilla tuloksilla ja hoitotoimenpiteiden jälkeisellä MRI-kuvalla.

KOELIS Trinity® tuo laadunvalvonnan aktiiviseen seurannan vaiheeseen ja hoitoihin. Edellisen tutkimuksen yhdistäminen samaan 3D-kartografiaan mahdollistaa biopsian toistamisen aikaisemmista paikoista tai hoidetuilta alueilta ja tarvittaessa myös lisätoimenpiteet.

Lue lisää valmistajan sivuilta

 

 


 

 

 

 

Jätä yhteydenotto-/tarjouspyyntö

Yhteystiedot