Ajankohtaista / Herttoniemen Hammaspaikkaan NewTom Giano HR 3D

Herttoniemen Hammaspaikkaan NewTom Giano HR 3D

13.12.2023

Suuhygienisti Tiina Lampén ja hammaslääkäri Jarkko Lampén (kuva: Kai Granqvist)

 

NewTom Giano HR, joka on ollut menestys yliopistosairaaloissa ja julkisen sektorin kuvantamiskeskuksissa, on nyt otettu käyttöön myös yksityisellä vastaanotolla Helsingissä. Herttoniemen Hammaspaikan uutta kombikuvauslaitteistoa voidaan käyttää sekä tavanomaiseen hammaskuvantamiseen että kolmiulotteiseen kartiokeilakuvantamiseen (KKTT).

Herttoniemen Hammaspaikan Jarkko Lampén on toiminut hammaslääkärinä jo pitkään ja nähnyt uransa aikana suuria edistysaskeleita hammaslääketieteessä. Yksityisen praktiikan pyörittäminen vaatii jatkuvaa ajan hermolla olemista paitsi oman osaamisen ylläpidon, myös modernien työkalujen ja ensiluokkaisen potilaskokemuksen tarjoamisen muodossa.

Kun hammaskuvauslaitteiston päivitys tuli ajankohtaiseksi, Lampénille oli selvää, että uudessa laitteessa tulee korkean kuvanlaadun lisäksi olla KKTT-toiminnallisuus: ”Haluamme tarjota potilaillemme kokonaisvaltaisesti parempaa hoitoa. Monet potilaamme ovat iäkkäitä, heillä on pitkä hoitohistoria sekä usein haastavia hoitokokonaisuuksia. Monissa tapauksessa KKTT on välttämätön työkalu hoitosuunnitelman tekoon eikä enää tarvitse lähettää potilaita muualle kuviin”, Lampén toteaa. KKTT tuottaa siten huomattavaa lisäarvoa klinikan toimintaan, kun asiakkaan hoitopolku voidaan pitää omissa käsissä.

Herttoniemen Hammaspaikassa Jarkko Lampén ottaa itse potilaistaan tarvittavat kuvat, joten laitteen käyttömukavuus niin potilaalle kuin kuvaajallekin on tärkeää:

Arvostan korkean kuvanlaadun lisäksi myös laitteen helppokäyttöisyyttä. Laite ohjaa loogisesti aina potilaan valinnasta oikean kuvausprotokollan valintaan. Itse kuvaustapahtuma on pitkälle automatisoitu ja potilaalle miellyttävä. Kuvadatan saan myös tarvittaessa vaivatta ulos ja vaikkapa CD:n tai muistitikun mukana potilaan matkaan. Tätä laitetta esittelee mielellään”, Lampén kiittelee.

Italialainen NewTom on kartiokeilakuvantamisen edelläkävijä, joka lanseerasi maailman ensimmäisen KKTT-laitteen jo vuonna 1996. Nykyisin NewTomin portfolioon kuuluu kattava valikoima 2D- ja 3D -laitteistoja niin hampaiston kuin koko kehon kuvantamiseen. Giano HR:n monipuoliset kokoonpanovaihtoehdot ja laaja lisävarustevalikoima tekevät siitä erinomaisen ratkaisun kaikenlaisiin kuvausyksiköihin, pienestä klinikasta aina yliopistosairaalatasolle saakka. LifeMed auttaa pitkällä kokemuksella mielellään prosessin kaikissa vaiheissa, aina kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivan laitteen esittelystä rahoitusratkaisuihin sekä turvallisuusluvan hankintaan.

 

Lisätiedot ja tuote-esittelyt:

Tuotepäällikkö Kai Granqvist

040 775 0380

kai.granqvist@lifemed.fi