Klikkaa kuva suuremmaksi

Mocom M10

Toimintojen hallinta

M10:n vakiokokoonpanossa on LCD-kosketusnäyttö, joka näyttää selkeästi tiedot käytetyistä toiminnoista. Jokainen instrumentti ja kaikki integroidut laitteet ovat nopeita ja helppokäyttöisiä. Ohjausyksikköön voidaan luoda profiilit jopa 4 käyttäjälle, jolloin jokainen hammaslääkäri voi mukauttaa toimintoja, työasentoja ja instrumenttien asetuksia itselleen sopiviksi.

Huippulaatuiset instrumentit

Täysin integroidut instrumentit mahdollistavat erinomaisen työnkulun ja tehokkaan hoidon. Intuitiivisen ohjausyksikön avulla käyttäjä hallitsee helposti huippulaatuisia mikromoottoreita, ultraäänellä toimivia hammaskivenpoistoinstrumentteja, turbiineja, kulmakappaleita ja muita käsikappaleita.

 

 

 

 

 


7” Full Touch-ohjausyksikkö (optio)

7” Full Touch kosketusnäytöllinen ohjausyksikkö on saatavana optiona joko tilattaessa tai myöhemmin lisättävänä päivityksenä. Näyttö voidaan kääntää joko pysty- tai vaaka-asentoon. Kosketusnäyttö on saatavana kahtena eri versiona.

Uusinta teknologiaa

Yhdessä 7" Full Touch -ohjausyksikön kanssa M10 tukee uusimpia tekniikoita ja instrumentteja, mikä mahdollistaa juurihoidon ja implanttihoidon.  Saumaton integrointi kaikkien instrumenttien, ohjelmistojen ja kattavien tietokantojen välillä luo integroidun järjestelmän, jota ohjaa yksikön tehokas mikroprosessori. Käyttäjät voivat milloin tahansa vaihtaa konservatiivisen hoidon tilasta ENDO- tai IMPLANT-tilaan. Kosketusnäytöltä on helppo säätää toimintoja, tehdä henkilökohtaiset asetukset sekä katsoa keskeiset hoitokohtaiset tiedot. Sekä Clinic- että Multimedia-versiossa käyttöliittymä mukautuu käytössä olevan tilan mukaan.

Joustava työskentely

M10 Continental -malli on monipuolinen ergonominen kokoonpano yhdistettynä kompaktiin muotoiluun. Instrumenttikonsoli on kevyt ja siihen on saatavana optiona kahvaan asennettu anturi, joka mahdollistaa helpon ja tarkan pystyasemoinnin. Varsien erinomainen liikkuvuus helpottaa työnkulkua ja parantaa käyttömukavuutta.

Liikkuvuus

M10 International -mallissa on riippuvat instrumentit instrumenttikonsolissa, jonka varsi liikkuu joustavasti kaikkiin tarvittaviin työskentelyasentoihin. Konsoli on kompakti ja helppokäyttöinen ja instrumentit on helppo irrottaa siitä konsolin ergonomisen suunnittelun ja kunkin käsikappaleen erilaisen kaltevuuden ansiosta.

Muotoilu

M10-hammashoitoyksikön runko on saatavan kolmessa eri värissä ja verhoilussa on valittavana 14 eri väriä. Mukavuutta voidaan lisätä erikoispehmusteilla, jotka ovat myös saatavana kaikissa 14 värissä.

Täydellinen mukavuus

Sekä potilaan että käyttäjän mukavuus ovat tärkeitä hoitotoimenpiteiden aikana. Tässä avaintekijänä toimii potilastuoli ja sen muotoilu. M10:n muotoilu mahdollistaa helpon pääsyn työskentelyalueelle ja siinä on ergonominen nivel, joka synkronoi selkänojan ja istuimen välisen liikkeen, mikä vähentää ristiselän puristusta ja tarvetta potilaan toistuvaan asetteluun.

 

 

 

 

 

Uusinta valotekniikkaa

Laitteistokokoonpanoon voidaan valita joko LED- tai halogeenivalot. Laitteen vakiovalo on halogeeni Venus Plus ja kaksi optiona saatavaa vaihtoehtoa ovat LED-valoja. MCT-versiossa voi valita oikean värilämpötilan tilanteen mukaan.

Aktiivinen suojaus

Aktiiviset hygienialaitteet ehkäisevät kontaminaatiota ja niitä ohjataan suoraan ohjausyksikön sisällä olevalla mikroprosessorilla. Näitä toimintoja voidaan aktivoida ja hallita manuaalisesti tai käyttää esiasetettuja aikoja ja asetuksia. Sertifioidut järjestelmät suojaavat tehokkaasti potilaita ja henkilökuntaa.

Turvallisuuden huomioiminen suunnittelussa

M10:n suunnittelussa on huomioitu kaikki mahdolliset näkyvissä olevien alueiden ja irrotettavien komponenttien aiheuttamat kontaminaatioriskit. Tuloksena on hammashoitoyksikkö, joka takaa turvallisen ja riskittömän ympäristön sekä käyttäjille että potilaille.

Tiedon jakaminen

Välitön visuaalinen viestintä on osa nykyaikaista hammashoitoa. M10 mahdollistaa tehokkaan viestinnän potilaan kanssa, mm. suostumuksen saamiseksi hoidolle ja tulosten havainnollistamiseksi. Etuna on myös diagnoosin alkuvaiheiden nopeutuminen korkealaatuisen kuvadatan ansiosta.  Integroitu järjestelmä, jossa on HD-kamera, LED-näyttö sekä mahdollisuus tarkastella tietoja suoraan Full Touch -ohjausyksikön (optio) näytöstä, on erittäin tehokas.

Kuvantaminen

M10 voidaan varustaa täysin integroidulla röntgenlaitteistolla, johon kuuluu sisäänrakennettu detektori ja hoitoyksikköön asennettu langattomasti ohjattu röntgenlaitteisto. Integrointi vähentää diagnoosia tukevien kuvien saamiseen kuluvaa aikaa ja tekee työnkulusta paljon tehokkaampaa. Helppokäyttöisellä langattomalla käsikytkimellä kuvausarvot voidaan valita automaattisesti.

 

 

 

 

 

 


Virtuaaliassistentti

M10 on liitetävissä verkkoon, mikä mahdollistaa tarvittaessa etäneuvonnan ja pääsyn digitaalisiin palveluihin, jotka parantavat tehokkuutta ja pitävät vastaanoton ajan tasalla uusimmasta tekniikasta.

Kun M10 on yhdistetty internetiin Easy Checkin kautta, voidaan etäyhteyttä hyödyntää vianmääritykseen ja tekniseen tukeen. Lisäksi helppokäyttöinen Di.V.A. -toiminto auttaa käyttäjiä seuraamaan instrumenttien käyttöä ja analysoimaan hoidon tehokkuutta. Suuremmissa yksiköissä sitä voidaan käyttää henkilöstön työkuorman hallintaan ja laitehuoltojen suunnitteluun.

Tutustu esitteeseen ja lue lisää ominaisuuksista

Jätä yhteydenotto-/tarjouspyyntö

Yhteystiedot