LifeMed – Medical systems      
 
 
Etusivu Tuotteet Palvelut Ajankohtaista Näyttelyt Yhteystiedot LIFEMED In English  
 
 

Palvelut

Lääketieteellisten laitteiden koko elinkaaren hallinta

Myynti

Kansioton / 06.11.12 Myynti Kuuntelemme asiakasta ja tarjoamme sopivia laitteita asiakkaan tutkimus- ja hoitotyön tekemiseen. Tuotepäällikkömme tulevat mielellään kertomaan tuotteista ja antavat laitteita tarvittaessa koekäyttöön.  Laadimme tarjouksemme asiakaslähtöisesti ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Annamme tarvittaessa myös tarjouksen eri rahoitusvaihtoehdoista. Esimerkiksi leasingrahoitus on järkevä rahoitusvaihtoehto laitteiston hankintaan. Leasing tarkoittaa käytön kohteena olevan laitteen pitkäaikaista vuokraamista. Rahoituksen etuja ovat mm. vähennyskelpoisuus verotuksessa ja    pääoman vapautuminen muuhun toimintaan.

Toimitus

Kansioton / 06.11.12 Toimitus Toimiva kokonaisuus muodostuu hyvästä suunnittelusta, missä otetaan huomioon  asiakkaan toimintamalli ja -ympäristö sekä laitteen tekniset ominaisuudet. Suunnittelu tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Toimituksen jälkeen asiakaalle annetaan perehdytys laitteeseen ja käyttökoulutus. Käyttökoulutuksen kesto riippuu laitteen ominaisuuksista. Yhteistyö asiakkaan kanssa jatkuu myös toimituksen jälkeen esimerkiksi laitteen ylläpitoon ja päivityksiin liittyen.

Ylläpito

Kansioton / 06.11.12 Ylläpito

LifeMed Oy:n ammattitaitoisella ja asiantuntevalla huoltohenkilökunnalla on pitkä kokemus ja laaja osaaminen terveydenhuoltoalan laitteiden sekä PACS -järjestelmien asennuksesta, käyttöönotosta ja ylläpidosta. Laitteiden ja ohjelmistojen jatkuva kehitys vaatiikin usein jatkuvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa koko laitteen elinkaaren ajan.

Toimimme useiden laitevalmistajien hyväksymänä huoltopalveluiden toimittajana. LifeMed Oy:llä on kaikki viranomaisten edellyttämät luvat asennus- ja huoltotoimintaan. Huoltokeskuksemme ja varaosavarastomme sijaitsevat Siuntion toimitiloissa. Lisäksi meillä on useita huoltoautoja, jotka palvelevat asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.

Kierrätys

Kansioton / 06.11.12 Kierrätys

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. LifeMedin toiminta ei kuormita ympäristöä merkittävästi. Tavoitteenamme on ympäristötietoisuuden lisääminen ja jätteiden määrän vähentäminen. Pyrimme jatkuvaan ja vuosi vuodelta parantuvaan ympäristönsuojelun tasoon. Osa liiketoimintaamme on myös vanhojen röntgenlaitteiden kunnostus, digitalisointi ja uudelleenkäyttö. Tämä pidentää laitteiden elinkaarta, säästää luontoa, tukee kestävää kehitystä ja pienentää  asiakkaan kustannuksia.

Olemme Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy:n jäsen ja sen kautta huolehdimme osaltamme markkinoille toimitettujen pakkausten hyötykäytöstä. Olemme myös SELT ry:n jäsen. SELT ry on sähkö- ja elektroniikkaromun keräystä, kierrätystä ja uudelleenkäyttöä varten perustettu tuottajayhteisö.

 

 

 
   
     
         
Kuinka voimme
palvella?
Jätä puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä.